Koti      Lahjat

Osallistujalahjat RR-hiihto 2010.
 
 

RAJALTA RAJALLE – HIIHTO 440 km
BORDER TO BORDER – SKIING EVENT

RR1

RR2

RR3

RR4

10. - 16.03.2011
11. - 17.03.2011
12. - 18.03.2011
13. - 19.03.2011

From Russian border to Swedish border
Kuusamo - Taivalkoski - Pudasjärvi - Ranua - Keminmaa - Tornio


Rajalta Rajalle –hiihto on 440 km pitkä opastettu hiihtovaellus Venäjän rajalta Ruotsin rajalle, jonka reitti kulkee Napapiirin tuntumassa. Hiihtopäiviä kertyy kaikkiaan seitsemän ja päivämatkat vaihtelevat 44 - 78 km välillä ja matka hiihdetään perinteisellä tyylillä. Hiihto on hyvin kansainvälinen ja tapahtuman suosio ympäri maailman kasvaa vuosi vuodelta. Hiihtäjiä saapuu joka vuosi Lappiin hiihtämään erityisesti Keski-Euroopasta, sekä Pohjois-Amerikasta, mutta välillä hiihtäjiä eksyy mukaan myös hieman eksoottisemmistakin paikoista.

Hiihtäjien ikä vaihtelee noin 20 – 75 vuoden välillä ja niin myös hiihtäjien liikunnallinen tausta ja hiihtotaidot sekä kokemus. Mukana on sekä kuntoliikunnan harrastajia ja vannoutuneita hiihdon ystäviä että aivan ensi kertaa suksia kokeilevia. Hiihdossa on mukana hyvin paljon ensikertalaisia, mutta seasta löytyy myös joukko hiihtäjiä, jotka ovat jääneet ”RR-koukkuun”. Vuosi vuoden jälkeen sadat hiihtäjät saapuvat ihailemaan kauniita keväthankia ja Lapin puhdasta ja hiljaista luontoa, sekä jakamaan unohtumattoman hiihtoviikon yhdessä muiden hiihdon ystävien kanssa erilaisten kulttuurien höystämänä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen hiihtoon tulee tehdä vuosittain 31.12. mennessä ja palvelujen takaamiseksi voimme ottaa neljään eri ryhmään enintään 100 hiihtäjää/ryhmä.
Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi, Ranua, Keminmaa ja Tornio vastaavat yhdessä hiihdon järjestelyistä.